kampus study blog

МУЗИКАЛЬНІ ФЕСТИВАЛІ ПОЛЬЩІ

Де студент в Польщі може проводити вільний час?
Сьгодні розповімо Вам про найбільші музичні фестивалі

Давайте знайомитися!
Стаття була написана компанією Kampus Study
Kampus Study допомагає зі вступом до ВНЗ Польщі.

Хочеш отримати ще більше корисної інформації?
Запрошуємо відвідати нашу веб-сторінку та блог.

Польща пропонує студентам дуже великий вибір розваг і способів проведення часу. Культурне життя дуже різноманітне і динамічне. Студенти можуть насолодитися не тільки навчанням і спілкуванням з однолітками, але також кінотеатрами, театрами, концертами, клубами, кафе та багатьма іншими культурно-розважальними закладами, а також просто незабутніми прогулянками по нічних містах Польщі.

Найбільші міста Польщі, такі як Краків, Варшава, Лодзь і Гданськ, надають широкий спектр розваг. Тут ви знайдете безліч барів, пабів, ресторанів і клубів. Польські клуби характеризує танцювальна атмосфера, тому на дискотеках ти можеш веселитися на танцполі під музику диско, ретро, джаз, рок-н-рол, техно, newwave, і навіть альтернативну.

Тому сьогодні ми поговоримо про найбільші музикальні фестивалі Польщі.

Sunrise Festival

Один з найбільших фестивалів у Центрально-Східній Європі.

Прекрасна історія почалася в 2003 році, коли в амфітеатрі Колобжега вперше прозвучали звуки хаус-музики і трансу. З самого початку існування фестивалю можна було почути, як грають найбільші зірки електронної музики. З кожним роком фестиваль ставить планку все вище і вище, щоб відповідати найвимогливішим очікуванням учасників. Нові сцени, захоплююча дух звукова система, видовищне піротехнічне шоу і артисти з усього світу.

З 2019 року фестиваль Sunrise проходить в Подчеле - на території колишнього аеропорту. Площа фестивалю збільшилася в кілька разів, що дозволило побудувати 5 масивних сцен, на яких виступали майже 100 артистів, що представляють практично всі піджанри електронної музики з Польщі і всього світу.

Фестиваль сходу сонця - це не тільки аудіо та візуальні враження.
Є безліч послуг, якими ви можете скористатися під час проведення заходу, таких як: перукарі, візажисти, стилісти, мультимедійна зона, фотостудії та багато інших атракціонів. Все це, крім вишуканого музичного застілля, дозволяє учасникам відчути себе на одному з найкращих заходів світу.

Open'er Festival

Коли ми думаємо про найбільш популярний і, до речі, найбільший за масштабний музичний фестиваль в Польщі, на перший план виходить Open'er, що проходить на території міста Гдиня з 2003 року.

З цією подією пов'язана певна специфічна культура. Протягом чотирьох днів пляж міста наповнюються барвистими силуетами учасників фестивалю. Вони сидять в групках і співають вічні хіти, тому що завжди знайдеться людина з гітарою.

Однак не тільки через дружню атмосферу Open'er Festival настільки популярний. Це місце на своїй величезній площі вміщує більше десятка сцен, що представляють різні музичні жанри. Тут буквально кожен знайде щось для себе: реп, рок, техно, поп, все це на одному фестивалі.

Величезна територія - це також безліч місць для гастрономії і зон chillout. На цей фестиваль їдуть просто розважатися і послухати зірок, що представляють різні музичні жанри.

Під час 18-го фестиваля Open'er взяли участь понад 110 тисяч осіб. Хоча погода не балувала, і з точки зору температури це був один з найхолодніших Open'er в історії, але з точки зору фестивальних емоцій це був вогонь! Не дивно, якщо атмосферу розіграли, між іншим, гіганти року The Strokes і The Smashing Pumpkins, неперевершена Kylie Minogue, богиня своїх шанувальників Lana Del Rey, майстри електронної танцювальної музики Swedish House Mafia, а також зірки сучасного хіп-хопу – Travis Scott і Stormzy.

Orange Warsaw Festival

"Кожен з нас інший. Але сьогодні давайте насолоджуватися музикою - єдиним, що об'єднує людей з усіма їх змінами", звучало послання Майлі Сайрус під час концерту, що закриває Orange Stage на Orange Warsaw Festival, який зібрав понад 60 тисяч гостей. З нею важко не погодитися.

Від диявольськи талановитих митців молодого покоління, ікон поп-музики, до гігантів рок-музики - так в двох словах можна описати Orange Warsaw Festival.

Для деяких з найбільших виконавців фестивалю, у тому числі Ріти Ора, Троя Сівана, Маршмелло або Майлі Сайрус, бесперечної королеви видання цього року, це були також перші концерти в Польщі. Більшість з них не приховували хвилювання з приводу феноменального прийому публікою помаранчевого Варшавського фестивалю. "Best FUC * * N Crowd Ever!" Ріта Ора написала відразу після свого виступу, підкресливши свою радість в декількох повідомленнях в соціальних мережах. У свою чергу, Трою Сивану вже на початку концерту довелося зробити глибокий вдих, щоб повірити, скільки людей прийшло на нього подивитися.