KAMPUSS STUDY BLOG

КОРИСНІ МАГАЗИНИ ПОЛЬЩІ

Розкажемо про такі магазини як: E.Leclerc, RTV Euro AGD,
Media Expert, Rossmann, Douglas, Sephora, Empik та Flying Tiger

Давайте знайомитися!
Стаття була написана компанією Kampus Study
Kampus Study допомагає зі вступом до ВНЗ Польщі.

Хочеш отримати ще більше корисної інформації ?
Запрошуємо відвідати нашу веб-сторінку та блог.

E.Leclerc

Французька мережа дисконтних супермаркетів, яка володіє 47 магазинами в Польщі. За якісні продукти, привабливі ціни і, часто, зручне розташування його можна зарахувати до одного з улюблених магазинів місцевих жителів.
Крім того, мережа пропонує широкий вибір товарів для вегетаріанців, товарів без цукру та просто здорових продуктів.

Не забуваємо про карту лояльності, яку можна отримати у відділі обслуги клієнта, або у касира.

RTV Euro AGD

Польська роздрібна мережа, що розповсюджує побутову електроніку, телевізори та аудіо/відео пристрої, велику та малу побутову техніку, комп’ютери, планшети, телефони, фотоапаратуру, ігри, консолі та аксесуари.

У 2019 році мережа нараховувала 277 магазинів у 177 містах та керує інтернет-магазинами euro.com.pl та oleole.pl.
Стаціонарні магазини RTV Euro AGD найчастіше розташовані у великих торгових центрах великих міст.

RTV Euro AGD є авторизованим дилером багатьох світових брендів та найважливіших польських виробників і серед іншого продає:

побутову електроніку, телевізори, домашні кінотеатри, камери, портативну електроніку (MP3-плеєри, навушники, динаміки та інші), автомобільну аудіосистему, навігаційні пристрої та інше;

побутову техніку: малу та велику побутову техніку, наприклад очищувачі повітря, еспресо-машини, холодильники, посудомийні машини, сушарки для одягу;

комп’ютери та мобільні телефони: ноутбуки та настільні комп’ютери, планшети, смартфони та аксесуари, а також проектори та монітори;

розваги: ігри для ПК/PlayStation/Xbox, консолі, програмне забезпечення та ігрові продукти як стільці та контролери.

Ми рекомендуємо купувати електроніку в цій мережі!

Media Expert

Польська мережа супермаркетів, що пропонує аудіо та відео пристрої, комп’ютери, програмне забезпечення, мультимедіа.

Media Expert - це загальнонаціональна мережа електроринків.
Вже в перші роки своєї діяльності вона створила торгову мережу по всій Польщі, переважно в повітових містах. Він є важливим рекламодавцем у місцевій щоденній пресі, радіо та Інтернеті.

На початок 2015 року мережа супермаркетів складалася з понад 300 магазинів по всій країні. 30 листопада 2017 року мережа магазинів складалася з понад 440 магазинів у 340 містах по всій країні. На початок 2012 року в ньому працювало понад 5000 працівників. 30 листопада 2017 року в мережі працювало приблизно 7,5 тис. осіб.

Для клієнтів доступні покупки на онлайн порталі магазину, тому ви цілком можете покращити свій комфорт, не виходячи з дому.

Rossmann

Одна з найбільших мереж дрогерій в Європі, яка працює в Німеччині, Польщі, Чехії, Албанії, Туреччині та Угорщині.

В Польщі оперує понад 1300 магазинів і ви знайдете їх у торгових центрах, на вокзалах, територіях аеропортів та житлових комплексів. За фантастичну доступність, зручність, гнучку цінову політику і широкий вибір товарів Rossmann відвідує понад 840 тисяч клієнтів щодня.

Що можна знайти на полицях цього магазину?
Зазвичай, сюди приходять по ліки і харчові добавки, косметику, товари для дітей, засоби гігієни, побутову хімію. Часто можна знайти корисні штучки для подорожей (кейси, сумочки, парасольки, дощовики тощо).

Додаткову користь можна отримати в аплікації Россманн, або за карткою лояльності.

Douglas

Німецька мережа парфумерії, що спеціалізується на продажу косметики для чоловіків і жінок.

Концерн Дугласа розпочався з фабрики косметики в Гамбурзі, створеної в 1821 році. Парфумерна мережа присутня в 21 європейській країні та США.

В Польщі мережа представлена 140 локаціями, в основному в торгівельних центрах.

Дуглас пропонує своїм клієнтам понад 450 брендів парфумів і косметики: від всесвітньо відомих BOSS, CHANEL, ARMANI до менш відомих Mokosh та Morphe.

До всіх покупок пропонують різноманітні тестери і чудові бонуси накопичувальної системи. У період свят можна отримати знижки до -70%.
Рекомендуємо оформити картку постійного клієнта.

Sephora

Французька мережа магазинів, що спеціалізується на продажу парфумерії та різних видів косметики як для жінок, так і для чоловіків.

У Sephora ви знайдете найбільш продавані нові косметичні засоби для догляду: креми для обличчя та лосьйони для тіла, професійну косметику для волосся, а також жіночі та чоловічі парфуми та косметику від найкращих брендів.

У мережі є приємна для дівчат особливість: окрім корисної поради, консультантки на місці можуть зробити макіяж, або на вас показати, як користуватися тим, чи іншим засобом.

Ховаються магаинчики в торгових центрах, на центральних вулицях, або аеропортах.

Рекомендуємо користуватися програмою лояльності та онлайн магазином Sephora.

Empik

Мережа, яка працює в Польщі для продажу книг, музичних видань, фільмів, ігор, програм, гравюр, аудіокниг, комп’ютерних аксесуарів та преси, а також квитків на культурно-розважальні заходи, предмети інтер’єру та кулінарні предмети, гаджети для подорожей, креативні іграшки і головоломки, фітнес та спа-приладдя + канцелярія, художнє приладдя, різноманітні штучки для рукоділя тощо.

Назва Empik - це абревіатура слів Електроніка, Музика, Преса і Книги.

Empik має 289 магазинів по всій Польщі. Тільки в 2020 році було відкрито 15 нових магазинів, що зробило Empik одним з лідерів з продажів.

Ми рекомендуємо емпік не лише, як місце для вибору подарунків, навчальної канцелярії (зошитів, ручок), а й просто в якості місця для відпочинку!
Похід до Емпік завжди перетворюється на багатогодинні розглядання товарів, слухання вінілових платівок, розглядання книг і цікаві розмови з консультантами.

Flying Tiger

Це данська мережа магазинів з причудливими товарами.

Перший магазин відкрився в Копенгагені в 1995 році, а мережа наразі налічує майже 1000 магазинів. Найбільшими його ринками є Данія, Великобританія, Іспанія та Італія.
До червня 2016 року він працював як Tiger у більшості місць, T · G · R у Швеції та Норвегії, а «Flying Tiger» в Ірландії, Японії, США, Бельгії та Нідерландах.

Мережа продає різноманітні предмети, переважно аксесуари та іграшки.
За словами засновника компанії, у 2014 році у компанії було близько 39 мільйонів клієнтів. Тигр взяв свою назву від того, як данці вимовляють ім'я тварини тигр, воно звучить приблизно так само, як датське слово Tier, що позначало монету 10 крон. У перших магазинах Данії всі предмети коштували 10 крон.

У Польщі на сьогодні діють 45 магазинів. Ми рекомендуємо відвідати Тайгер хоча б для того, щоб підняти собі настрій, купити подаруночки рідним, або припасти скандинавські солодощі на вечір. Фото дозволять поверхнево ознайомитися з безкрайнім асортиментом цього чарівного місця!